Porin seudun steinerkoulu

Koulusihteeri
kanslia[a]porinsteinerkoulu.fi

Opettajat
Opettajien sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi[a]porinsteinerkoulu.fi

Erityisopettaja
Heli Toivola

Opinto-ohjaaja
Tanja Hiekkapelto
tanja.hiekkapelto[a]porinsteinerkoulu.fi

Iltapäiväkerho-ohjaajat

Laura Rosten
laura.rosten[a]porinsteinerkoulu.fi

Hanna Salmi
hanna.salmi[a]porinsteinerkoulu.fi

Terveydenhoitaja
Mia-Marjut Teerioja
mia-marjut.teerioja[a]porinperusturva.fi

Koulukuraattori
Riikka Pelttari
riikka.pelttari[a]porinperusturva.fi

Kuraattori on tavattavissa maanantaisin klo 8-16. Yhteydenotto puhelimitse ja sovitut oppilasvastaanotot tapahtuvat PSYL:n koululla.

Kuraattori voi työskennellä yksittäisen oppilaan, oppilasryhmän ja luokkien kanssa. Kuraattori tekee tarvittaessa yhteistyötä oppilaan opettajien ja mahdollisen tukiverkoston kanssa.

Kuraattorin työn tavoitteena on edistää ja ylläpitää oppilaan hyvää oppimista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia kouluyhteisössä.

Kuraattoriin voi olla yhteydessä oppilas itse, oppilaan huoltaja/huoltajat, opettaja ja koulun muu henkilökunta.

Kuraattorityö on aina luottamuksellista.

Koulupsykologi
Lotta Niemi
Sivistyskeskus / Porin kaupunki
p. 044 701 1955

Koulupsykologin työ suuntautuu pääasiallisesti oppilaiden koulunkäyntiin liittyvien asioiden selvittelyyn ja tukemiseen. Koulupsykologi tutkii oppimisvaikeuksien syitä ja opastaa vaikeuksien voittamisessa. Tarvittaessa koulupsykologi tekee psykologisia tutkimuksia huoltajan suostumuksella ja antaa lausuntoja koulunkäynnin järjestelyistä ja tukitoimista. Lapset ohjautuvat psykologille ensisijaisesti koulun muiden työntekijöiden kautta. Myös vanhemmat voivat tarvittaessa ottaa yhteyttä koulupsykologiin ja varata ajan.

Siistijä - Siivouspalvelu Copo
Marianne Kopo