Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Iltapäiväkerho / Iltis

Iltapäiväkerhomme, eli Iltis toimii samoissa Karhulinnan tiloissa, kuin koulukin, osoitteessa Tasavallankatu 2.

Lapset noudetaan koululta ohjaajan toimesta ja iltapäiväkerhossa saa välipalaa noin klo 13.30. Iltapäiväkerho on ohjattua toimintaa lukujärjestyksen mukaisen koulupäivän päätyttyä. Iltikseen voivat hakea kaikki koulumme ensimmäisen ja toisen luokan oppilaat. Hakemukset osoitetaan Porin kaupungin sivistystoimeen.

Iltapäiväkerho on avoinna kello 17.00 saakka. Iltiksessä ulkoillaan paljon sekä leikitään, pelataan, piirretään ja askarrellaan. Joka päivä tarjotaan välipala. Säännöllisesti tehdään retkiä puistoihin, museoihin, urheilutalolle ja luontoon. Porin seudun steinerkoulun iltapäiväkerho on toiminut jo yli 10 vuotta. Iltiksessä käy päivittäin kahden ohjaajan alaisuudessa yli 20 lasta.

Iltapäiväkerhon maksu on 80€/kk

Iltapäiväkerho-ohjaajat